Ott Tänak: pean leidma kruusal sõitmise rütmi, kuid olen enesekindel

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Mehhiko rallil.
Ott Tänak Mehhiko rallil. Foto: TGR

Kuigi Ott Tänaku Toyotat kimbutas testikatsel väikene probleem ning ralli avakatsel ei saanud ta katse ärajäämise tõttu startida, on ta eesootava ralli suhtes enesekindel.

«Testikatse esimesel läbimisel tundsime end hästi, kuid ühtäkki jäi auto katse lõpuosas seisma. Kaotasime veidi aega, kuid tegu polnud suure probleemiga. Hilisemad läbimised kinnitasid, et auto on korras ja kõik töötab,» ütles Tänak Facebooki vahendusel.

Edasi ootas eestlasi ees Mehhiko ralli avakatse. Avakatsena peetud 1,14 km pikkuse publikukatse lõpus oli korraldajate poolt ehitatud tehistrampliin, mis autosid väga ebameeldivalt õhku viskas. Pärast Esapekka Lappi hirmuäratavat õhulendu otsustasid korraldajad ohutuse tagamiseks katse pooleli jätta.

«Kahjuks jäeti esimene katse ohutuskaalutlustel ära ning meil polnud võimalik startida. Aga õige ralli ootab meid alles ees,» sõnas Tänak.

«Ootame juba uut päeva ning tahame teha hea nädalavahetuse. Pean lihtsalt leidma kruusal sõitmise rütmi, kuid auto tundub hea ning olen enesekindel,» jätkas Tänak.

Reedene rallipäev algab kell 18.18. Rallitulemustega on võimalik end kursis hoida läbi Postimehe otseblogi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles