Tulivihane Neuville süüdistas rehvipurunemises Tänakut (16)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville (vasakul) ja kaardilugeja Nicolas Gilsoul.
Thierry Neuville (vasakul) ja kaardilugeja Nicolas Gilsoul. Foto: LAVadinho / imago/PanoramiC

Ott Tänak on Mehhiko ralli esimesel täispikal võistluspäeval teepuhastaja. See pole aga meeltmööda Thierry Neuville’ile, kes kaotas enda sõnul teisel kiiruskatsel just Tänaku tõttu palju väärtuslikke sekundeid.

«Pidime umbes viiendal kilomeetril välja sõitma, sest Tänak oli kivid teele toonud ja me ei suutnud neid vältida. Lõhkusime rehvi ja pidime teelt välja sõitma,» kurtis belglasest Hyundai esisõitja Neuville katsejärgses intervjuus oma kurba saatust WRC reporterile.

Järgmise katse finišis lausus Neuville: «Eelmise kiiruskatse rehvipurunemine rikkus meie plaanid ära. Anname endast parima, et homseks hea stardipositsiooni saada. Kui me peame homme samuti eest startima, on meil p*****.»

Tänak edestas Neuville’i 22,7 sekundiga. «Algus polnud nii halb, aga lõpp oli palju libedam. Auto töötab hästi, teeme oma tööd nii hästi kui saame!» rääkis eestlane pärast teist kiiruskatset.

Tänak ja Neuville olid teisel katsel ühed aeglasemad WRC-sõitjad üldse. Nende järel kolmandana rajale saanud valitsev maailmameister Sebastien Ogier näitas oluliselt paremat aega, kuid ka temal olid probleemid. «Ma ei tunne end autos mugavalt. Ja ma ei tea, miks on see nii,» lausus prantslane.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles