Eesti takistussõitjad on Varssavis heas hoos

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja Alfons Ra Varssavis.
Rein Pill ja Alfons Ra Varssavis. Foto: Oliwia Chmielewska

Varssavis peetakse sellel nädalavahetusel Kesk-Euroopa takistussõidu liiga finaal. Eestlased püsivad peale teist osavõistlust kõrges konkurentsis.

Tänases 150 cm LR sõidus, mis oli ka Kesk-Euroopa liiga finaali teine osavõistlus, tulid Rein Pill ja Alfons Ra teiseks ning Kullo Kender ja Artas neljandaks. Hanno Ellermann ja Freedom lõpetasid täna 4 kp-ga. Sõidu võitis poolakas Jaroslaw Skrzyczynski hobusel Chacclana.

Kullo Kender ja Artas Varssavis.
Kullo Kender ja Artas Varssavis. Foto: Oliwia Chmielsewska

Eilses esimeses osavõistluses (145 cm) lõpetas meie parimana Hanno Ellermann Freedomiga 4 kp-ga 11. auhinnalisel kohal.  Auhinnalisi kohti lisandus meie sportlastele ka madalamatest sõitudest.

Hetkel on meie mitteametlike arvutuste järgi liiga ebetabeli järjestus selline: juhib Jaroslaw Skrzyczynski, teine on Kullo Kender, kolmas Rein Pill, neljas Wojciech Wojcianiec ja viies Hanno Ellermann. Edetabeli kolm parimat pääsevad võistlema maailmakarika finaali.

Finaali viimane sõit peetakse pühapäeval.

Tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles