Galerii: Kaljut šokeerinud Paide kapten: loodan, et naine on ka rahul

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valitsev Eesti jalgpallimeister Nõmme Kalju kaotas Preimum liiga esimeses voorus üllatuslikult Paide Linnameeskonnale. «Peame järgmiseks mänguks järeldused tegema ja võitma!» selgitas Kalju keskkaitsja Mikk Reintam.

«Liigutasime palli liiga aeglaselt ega suutnud murda Paide blokki. Teadsime enne mängu, et nad kaitsevad hästi. Seda nad ka tegid ja panustasid kontrarünnakutele. Nad täitsid väga hästi oma mänguplaanis,» lausus Reintam Soccernet.ee otseülekandele pärast kaotust.

Kalju esimese värava puhul oli peasüüdlaseks just Reintam, mille järel sai Paide ründaja Alassana Jatta kirja hooaja esimese värava. «Ma ei oodanud, et see pall läheb nii pikale, ründaja noolis ja lõpetas olukorra karistusalas hästi ära. See oli väga hea värav,» kommenteeris Reintam.

Paide kapten Andre Frolov jäi mõistagi tulemusega rahule. Mõne päeva eest Kalju võiduga lõppenud superkarikafinaal tuli Kesk-Eesti klubile kasuks.

«Mis saaks parem olla, kui võita naistepäeval. Võib-olla on naine ka rahul – romantilise õhtusöögi asemel hea tulemus ja hea algus aastale,» sõnas Frolov Soccernet.ee-le. Ta jätkas: «Ma arvan, et see oli teenitud võit. Suur kiitus treeneritele. Tegime oma mänguplaanis, just kaitsefaasis, mõningad muudatused, mis toimisid väga hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles