Teepuhastaja rolliga harjuv Tänak: anname endast parima, et võitluses püsida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Ott Tänak ja Martin Järveoja lõpetasid reedese hommikupooliku üldarvestuses kaheksandal kohal, kaotades ralli liidrile Adreas Mikkelsenile 28,2 sekundit. Puhastaja rollis olev Tänak aga väga mures pole.

«Ees puhastades ei olnud midagi erilist, tavaline puhastamine, Ausalt öeldes on tunne autos täitsa hea ning ka auto ise töötab hästi, kurta millegi üle ei saa,» lausus Tänak pärast nelja katset WRC-le. 

Uues rollis olev Tänak aga puhastamise üle ei kurda: «Eks ees startides on teel lahtine kruus nagu alati. Ma ei ole sellega väga hädas, teadsin seda juba startides. Anname endast parima, et võitluses püsida. Me ei teinud hommikuga ühtegi viga, nii et ma ei saa viriseda.»

Tänaku arvates tuleb tal ka järgmistel katsetel ees veidi musta tööd teha: «Pärastlõunal on jõudude vahekord ilmselt suhteliselt sarnane, aga anname endast parima. Eks saab näha, mida võimalik teha on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles