Eestlane Türgi velotuuril esikümnes

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U23 koondis ja Madis Lepajõe.
Eesti U23 koondis ja Madis Lepajõe. Foto: Erakogu

Norman Vahtra saavutas täna Türgi võidusõidul Grand Prix Velo Alanya (UCI 1.2) seitsmenda koha. Siim Kiskonen lõpetas 28. ja Rait Ärm 37. kohal.

Võidusõidu võitis Nikolai Shumov (Minsk Cycling Club) ajaga 2:55:12.Teine oli Onur Balkan (Salcano Sakarya BB Team) ja kolmas Andriy Kulyk (Shenzhen Xidesheng Cycling Team).

Võistluse peakohtunik oli Eesti Jalgratturite Liidu juhatuse liige ja UCI komissar Madis Lepajõe.

«Muidu oli kindel päev grupifinishiks ja meie poisid sõitsid hästi. Kristjan Johanson ja Kristo Prangel tegid koos Minski grupiga ees tempot, et kolm jooksikut tagasi tuua. Rait Ärm ja Oskar Nisu pidid Norman Vahtra lahti vedama. Eriti rahul olen noore sõitja Rait Ärmiga, kes sõidu lõppfaasis tegi oma töö väga hästi ära. Kahjuks oli Oskar Nisul täna kehvem päev ja ta ei suutnud endast tavapärasel kombel parimat välja pigistada. Vahtra ei saanud viimased 300m soovitud rongile saba peale ja sinna läks kahjuks nahka ka tema ponnistus esikolmikusse sõita,» võttis treener Rene Mandri tänase sõidu kokku.

Järgmine võidusõit on Eesti koondisel juba pühapäeval, mil sõidetakse GRAND PRIX JUSTINIANO HOTELS (UCI 1.2). Peale seda siirdub koondis kaheks kuuks Belgiasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles