Kelly Sildaru loobus pargisõidu MK-etapist (2)

Lauri Birkan
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: EZRA SHAW / AFP

Eesti freestyle-suusataja Kelly Sildaru ei startinud USA-s Mammothis toimuval MK-etapil oma trumpalal ehk pargisõidus.

Kelly Sildaru treenerist isa Tõnis põhjendas kvalifikatsioonist loobumisotsust ebasoodsate ilmastikuoludega. «Kui Kelly mõned päevad tagasi pargisõidu rada proovis, siis oli taganttuul, aga täna seevastu tuulevaikus ning värske lumesadu tegi lume aeglaseks,» selgitas Tõnis Sildaru Postimehele.

Kelly Sildarule endale pargisõidu rada väga meeldis, sest sellega oli palju vaeva nähtud. Näiteks oli seal lausa neli hüpet, mida Sildarud polnud ammu näinud. «Tuju on nii ja naa, sest ega me väga rõõmsad ole. Võistlus jääb ju pidamata. Tuleb kaalu lisada,» lisas Tõnis Sildaru muheledes.

USA-s Mammothis päev varem toimunud rennisõidus sai Kelly Sildaru kanadalanna Cassie Sharpe’i järel teise koha. Sharpe tuli ka MK-sarja üldarvestuses rennisõidu võitjaks. Sildaru, kes osales neljast etapist kahel, teenis võidu ja teise koha eest 180 punkti ning oli hooaja kokkuvõttes neljas.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles