Manchester United sai Solskjaeri juhendamisel teise kaotuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David De Gea.
David De Gea. Foto: Steven Paston / EMPICS Sport

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 30. mängudevoorus kohtusid kaks tippmeeskonda, kui Londoni Arsenal sai koduväljakul 2:0 jagu Manchester Unitedist.

Mõlemad meeskonnad olid nädala keskel lahingus ka eurosarjades, kui Manchester United lunastas koha Meistrite liiga veerandfinaalis (alistas kahe mängu kokkuvõttes võõrsil löödud väravate reegli abil Pariisi Saint-Germaini) ja Arsenal pani end keerulisse seisu Euroopa liigas (kaotas Rennes’le avamängu 1:3).

Arsenal haaras kahe suure lahingus juhtohjad juba 12. minutil, kui Manchester Unitedi puurilukk David De Gea ei suutnud tõrjuda Granit Xhaka kauglööki. Teisel poolajal teenis Alexandre Lacazette väljakuperemeestele 11 meetri karistuslöögi, mille realiseeris 69. minutil Arsenali selle hooaja suurim väravakütt Pierre-Emerick Aubameyang.

Manchester United järelejäänud ajaga sihile ei jõudnud ja sai Ole Gunnar Solskjaeri juhendamisel teise kaotuse. Esimene tuli Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängus Pariisi Saint-Germainile, kui Prantsusmaa hiiule jäädi 0:2 alla.

Arsenal on 60 punktiga Inglismaa kõrgliigas neljandal, kaks silma vähem kogunud Manchester United viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles