Kris Meeke palus kogu Citroëni meeskonna ees vabandust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke.
Kris Meeke. Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

Toyota meeskonna sõitja Kris Meeke palus Citroëni meeskonnalt oma kommentaari pärast vabandust.

Meeke tõusis Mehhiko rallil laupäeval korraks liidriks, kui Citroëni sõitja Sebastien Ogier’ autol ühel katsel rehv purunes. Prantslase õnneks oli tema ajakaotus minimaalne, sest tema tiimikaaslane Esapekka Lappi tegi katsel spinni ning katse peatati.

Seda hoolimata sellest, et kaks ekipaaži oli suutnud ohutult Lappi seisma jäänud autost mööda sõita. Katse peatati seetõttu, et Lappi vajutas autos punast nuppu. Meeke arvas esialgu, et tegu oli Citroëni taktikaga.

«Ma tahan siiralt Citroëni meeskonna ees vabandust paluda. Ütlesin nende kohta mõned krõbedad sõnad. Kindlasti poleks ma tohtinud kasutada sõnu räpane taktika,» ütles Meeke.

«Pingelises olukorras sattus nii palju asju kokku, et mul oli raske ette kujutada, mis just juhtunud oli. Palun siiralt vabandust,» jätkas Meeke, kes lõpetas Mehhiko ralli viienda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles