Kontaveit heitleb Indian Wellsi neljandas ringis endise maailma esireketiga

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Nikku / ZUMAPRESS.com

WTA kõrgeima tasemega Indian Wellsi tenniseturniiri neljandas ringis ehk 16 parema seas läheb Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 21.) vastamisi endise maailma esireketi, tšehhitari Karolina Pliškovaga (WTA 5.).

Matš on kavas neljanda väljaku viimase ehk neljanda mänguna ning leiab Eesti aja järgi aset teisipäeva ööl vastu kolmapäeva orienteeruvalt kella 2 ajal.

Esmaspäeva õhtul toimunud kolmanda ringi matšis teenis Kontaveit 5:0 eduseisus ennast halvasti tundnud Läti esireketi Anastasija Sevastovalt (WTA 11.) loobumisvõidu. Ühtlasi tõusis eestlanna jooksvas maailma edetabelis oma karjääri kõrgeimale 19. kohale. Pliškova alistas kolmandas ringis aga vaid 67 minutiga tulemusega 6:3, 6:2 kvalifikatsiooniturniiri kaudu põhitabelisse pääsenud belglanna Ysaline Bonaventure'i (WTA 144.).

23-aastane Kontaveit ja temast kolm aastat vanem Pliškova on varem omavahel kohtunud ühel korral, kui mullu Stuttgardi turniiri poolfinaalis sai tšehhitar numbritega 6:4, 6:2 võidu.

Paari võitja läheb veerandfinaalis vastamisi praeguse maailma esireketi, jaapanlanna Naomi Osaka ja šveitslanna Belinda Bencici (WTA 23.) vahelise matši võitjaga.

Kõik naiste kaheksandikfinaalpaarid Indian Wellsis:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles