Maailma esireket langes Indian Wellsi turniiril kolmandas ringis

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: Sean M. Haffey / AFP

Maailma esireket Novak Djokovic langes Indian Wellsi tenniseturniirilt välja kolmandas ringis, kui kaotas 4:6, 4:6 sakslasele Philipp Kohlschreiberile (ATP 39.).

Esmaspäeval alanud, kuid vihma tõttu päeva võrra edasi lükkunud matšis võitis Kohlschreiber 72 protsenti esimese servi punktidest. Viiest Djokovici murdepallist tõrjus ta neli. Neljandas ringis läheb sakslane vastamisi 18. paigutust omava Gael Monfilsiga.

«Kui aus olla, siis mulle kaotamine ei meeldi. Eriti sellistel turniiridel, kus olen varasemalt edukas olnud. Aga sellega tuleb hakkama saada, keerata uus lehekülg ning edasi liikuda,» ütles Djokovic.

Teist paigutust omav Rafael Nadal pääses turniiri neljandasse ringi 6:1, 6:4 võiduga Diego Schwartzmani üle. Järgmises matšis kohtub ta serblase Filip Krajinoviciga kes sai 6:3, 6:2 jagu Daniil Medvedevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles