Rooney: Giggs vääriks ausammast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (vasakul) ja Ryan Giggs
Wayne Rooney (vasakul) ja Ryan Giggs Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi mängija Wayne Rooney arvates peaks klubi püstitama ausamba Ryan Giggsile, kes on kogu oma profikarjääri selles klubis veetnud.

Hiljuti andis ManU oma kodustaadionil ühele tribüünile Sir Alex Fergusoni nime, et tänada teda 25 aasta töö eest, vahendab ESPN.

Lisaks on staadioni kõrval kaks kuju – üks Sir Matt Busbyst ning teine kujutab Sir Bobby Charltonit, George Besti ja Denis Lawd.

Rooney arvates vääriks ka Giggs oma panuse eest ausammast.

«Kui viimase 20-25 aasta mängijatest vääriks keegi Old Traffordi kõrvale ausammast, on see Ryan Giggs,» nentis Rooney. «Giggsy debüteeris Manchester Unitedis 17-aastaselt ja 21 aastat hiljem mängib ta endiselt tipptasemel, see on lihtsalt uskumatu saavutus.»

«Ta on olnud fantastiline ja see on fenomenaalne, et ta siiani nii hästi mängib. Giggsy on klubis kõigile suurepärane eeskuju – see, kuidas ta treenib, kuidas ta näeb iga päev kõvasti vaeva – see näitab, et ta on väga eriline,» lisas Rooney.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles