Pliškovale oli Kontaveidi sedavõrd hea mäng üllatuseks

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolina Pliškova.
Karolina Pliškova. Foto: Sean M. Haffey / AFP

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 21.) kaotas Indian Wellsi tenniseturniiri kaheksandikfinaalis 6:7 (0), 6:4, 2:6 endisele maailma esireketile Karolina Pliškovale (WTA 5.). Sedavõrd tasavägine mäng oli tšehhitarile üllatuseks.

«Mängisime mõlemad päris hästi, see mäng oli minu selle turniiri parim. Esimesed ringid võivad olla keerulised, sest oma mängu on raske käima saada. Neljandas ringis on aga kindel, et lähed vastamisi hea mängijaga,» vahendab WTA koduleht Pliškova sõnu.

Kontaveidi kohta ütles Pliškova: «Ta on maailma 20 parima piirimail. Olime varem kohtunud vaid korra, kuid olen teda mängimas näinud ja oleme ka üheskoos harjutanud. Ma tunnen tema stiili.»

Pliškova jätkas: «Ta eksis seekord vähem kui meie viimases mängus. Teadsin, et ta mängib hästi, aga et lausa nii hästi. Ma ei oleks teises setis 4:4 seisul tohtinud oma servi kaotada, kuid tegelikult oli mäng esimeses kahes setis lahtine. Kolmandat setti alustasin paremini. Keskendusin oma servi hoidmisele ning see lõi mulle võimalused.»

Turniiri veerandfinaalis kohtub Pliškova šveitslanna Belinda Benciciga, kellest sõltub ka Kontaveidi koht tuleva nädala maailma edetabelis. Kui Pliškova suudab Bencici alistada, tõuseb eestlanna karjääri kõrgeimale ehk 19. kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles