Jürgen Zopp lõhkus reketi, kuid võitis ja edenes 16 parema hulka

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: PETER SCHNEIDER / EPA/Scanpix

Eesti parim meestennisist Jürgen Zopp (ATP 157.) osaleb Kanadas, Drummondville`s peetaval Challenger turniiril. Avaringis oli turniiri 3. asetus Zopp vaba. Teises ringis alistas Eesti esireket argentiinlase Renzo Olivo (ATP 314.) 6:1, 4:6, 6:4.

Esimeses setis oli Zopp kindlam ning läks kiirelt 4:0 ette ning võitiski selle 6:1. Teises setis murdis Olivo alustuseks Zoppi pallingugeimi, mille peale eestlase närvid vastu ei pidanud ning ta purustas oma mänguvahendi. Zopp jõudis küll veel viigini 4:4, kuid kaotas siiski seti 4:6.

Otsustavas kolmandas setis kogus Zopp end kiiresti, servis kindlamalt ja murdis ühe korra vastase servi ning hoidis oma pallingugeimid. 6:4 setivõit ja kogu matš Zoppile. Mõlemad tennisistid lajatasid 8 serviässa, eestlane patustas topeltvigadega 4, argentiinlane 6 korda.

Järgmises ringis kohtub Eesti esinumber 26-aastase prantslase Tristan Lamasine`ga (ATP 286.). Omavahel on kohtutud korra kolm aastat tagasi US Open`i kvalifikatsiooni esimeses ringis, siis jäi peale prantslane 6:4, 6:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles