Eesti korvpalliliit kuulutab välja konkursi rahvuskoondise peatreeneri kohale (1)

Toimetas Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste korvpallikoondise senise peatreeneri Tiit Soku leping korvpalliliiduga lõppes käesoleva aasta veebruari lõpus.
Eesti meeste korvpallikoondise senise peatreeneri Tiit Soku leping korvpalliliiduga lõppes käesoleva aasta veebruari lõpus. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpalliliidu juhatus otsustas kolmapäevasel koosolekul, et kuulutab välja konkursi Eesti meeste rahvuskoondise peatreeneri kohale. Kandideerimine tehakse avalikuks aprillikuu juhatuse järgselt.

Alaliidu presidendi Jaak Salumetsa sõnul on kandideerima oodatud kõik korvpallitreenerid. «Ootame kandideerima kõiki Eesti treenereid, kellel on soov ja ambitsoon rahvuskoondist juhtida. Loomulikult on oodatud ka Tiit Soku avaldus ja ma loodan, et ta kandideerib.»

Sokk juhendas Eesti koondist aastatel 2004–2007 ning uuesti alates 2009. aastast kuni käesoleva aasta veebruari lõpuni.

Eesti koondis jätkab ametlike mängudega novembri lõpus, kui algab 2021. aasta Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniir.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles