Ametlik: Eesti koondise keskkaitsja siirdub Rootsi tippklubisse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets
Karol Mets Foto: Tairo Lutter

Eesti koondise keskkaitsja Karol Mets sõlmis täna lepingu Rootsi tippmeeskonna Stockholmi AIK-iga.

Mets liitus eelmise koduklubi AC Bredaga 2017. aasta suvel ning eestlasel oli kehtiv leping kuni 2020. aasta suveni. Kuna aga Breda olukord Metsa ei rahuldanud otsustas eestlane liituda AIK-iga. Rootsi klubi pidi eestlase eest välja käima vähemalt 300 000 eurot. 

«Karolil on olemas kvaliteet, mida oleme otsinud. Protsessi käigus selgus, et ta soovis ka ise väga AIK-i esindada. Oleme rõõmsad, et ta on meiega liitunud ning ootame juba pikisilmi uut hooaega,» lausus AIK-i spordidirektor Björn Wesström.

«Olen väga rahul, et sain võimaluse tulla mängima Stockholmi ja AIK-i meeskonda. Ootan väga uue meeskonnaga kohtumist, samuti ka uute fännidega. Ootan väga ka seda päeva, millal saan neile kõigile näidata oma kvaliteeti jalgpalliväljakul,» lausus Mets.

Mets esitas Bredale üleminekusoovi 1. märtsil, vaid päev enne liigamängu Vitesse'iga. 1:4 kaotatud kohtumise järel tõdes klubi peatreener Mitchell van der Gaag, et Mets ei mänginud, kuna soovib klubist lahkuda.

Tagantjärgi muudab Metsa lahkumine Breda olukorra vägagi keeruliseks, kuna Hollandis on lõppenud üleminekuperiood ning Breda enam kedagi Metsa asemele meeskonda tuua ei saa.

Metsa leping AIK-is kestab kuni 2021. aastani. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles