Blogi: Manchester City kohtub Meistrite liiga veerandfinaalis Tottenhamiga, Manchester United heitleb Barcelonaga

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistrite liiga võidutrofee.
Meistrite liiga võidutrofee. Foto: FABRICE COFFRINI / AFP

Jalgpalli Meistrite liigas selgusid reedel veerandfinaalpaarid. Lisaks said meeskonnad esmakordselt juba hooaja nõnda varajases faasis teada, milline näeb välja nende võimalik teekond finaalini.

Veerandfinaalpaarid (esimesena välja toodud klubi mängib avamängu kodus):

  • Amsterdami Ajax – Torino Juventus
  • Liverpool FC – FC Porto
  • Tottenham Hotspur – Manchester City
  • Manchester United – FC Barcelona

Poolfinaalpaarid:

  • Tottenham Hotspur / Manchester City – Amsterdami Ajax / Torino Juventus
  • FC Barcelona / Manchester United – Liverpool FC / FC Porto

Veerandfinaalide avamängud on kavas 9. ja 10. aprillil ning korduskohtumised 16. ja 17. aprillil. Poolfinaalid peetakse 30. aprillil ja 1. mail ning kordusmängud 7. ja 8. mail. Finaal toimub tänavu 1. juunil Hispaania pealinnas Madridis asuval Estadio Metropolitano nimelisel staadionil.

Loosimise eel:

Veerandfinaali ehk kaheksa parema sekka tagasid pääsu koguni neli Inglismaa klubi (Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham Hotspur) ning üks Hispaania (Barcelona), Itaalia (Torino Juventus), Hollandi (Amsterdami Ajax) ja Portugali (Porto) meeskond.

Loosis võivad vastamisi sattuda nii samas liigas mängivad meeskonnad kui ka Meistrite liigas juba ühes alagrupis olnud tiimid. Kui varasemalt loositi poolfinaalpaarid pärast veerandfinaalide toimumist, siis tänavu saavad meeskonnad ühe korraga teada ka oma võimaliku teekonna finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles