Video: Eesti jalgpallikoondise ründaja lõi Kasahstanis iluvärava

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov Eesti koondise sinises rüüs.
Sergei Zenjov Eesti koondise sinises rüüs. Foto: Raul Mee/Raul Mee/Mollusk Media

Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjov, kes siirdus talvel Kasahstani kõrgliigaklubisse Karagandõ Šahtjor, sai uue koduklubi eest tabamuse kirja juba teises mängus.

Kui avavoorus jäid Zenjov ja Šahtjor võõrsil 0:3 alla Ordabasõle, siis ka teises voorus ei õnnestunud punktiarvet avada, sest kodus kaotati 1:2 Almatõ Kairatile. Rõõmustamiseks aga põhjust jagus, sest Zenjov avas nii enda kui Šahtjori väravaarve, kui oli kümmekond minutit enne lõpuvilet kauglöögist resultatiivne.

Peale Zenjovi lõi Kasahstani kõrgliigas debüütvärava ka Eesti koondise poolkaitsja Artjom Dmitrijev, kelle koduklubi Kokšetau Okžetpe kaotas võõrsil Astanale 1:2.

Mõlemad Eesti koondislased said teises voorus kirja täismängu. Šahtjor ja Okžetpe jätkavad kahe vooru järel võiduta: Šahtjor asub 12 meeskonna konkurentsis üheksandal (väravate vahe 1:5), Okžetpe kümnendal (2:7) positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles