Russell Westbrook – sööte jagav isetseja, kes motiveerib meeskonnakaaslasi

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrookil on sel hooajal kirjas juba 25 kolmikduublit.
 
Russell Westbrookil on sel hooajal kirjas juba 25 kolmikduublit.  Foto: Alonzo Adams/USA Today Sports

Nädala alguses korvpalliliigas NBA toimunud Oklahoma City Thunderi ja Utah Jazzi vahelisel matšil platsi ääres räuskamise eest meedias nahutada saanud Russell Westbrook ei ole lasknud palliväljakul ennast sellest häirida.

NBA korvpalliliiga vaieldamatu staarmängija on viimases kümnes Thunderi mängus olnud oma meeskonna resultatiivseim koguni kaheksa korda. 30-aastane tagamees viskas kolmapäeval kodumängus Brooklyn Netsiga 31 punkti ja vormistas oma hooaja 25. kolmikduubli. Ta võttis 12 lauda ning andis 11 korviga lõppenud söötu. Westbrook on kogu oma profikarjääri mänginud praegu läänekonverentsis kindlalt play-off’i kursil kihutava klubi eest ja selle jooksul teinud 130 kolmikduublit. Selle näitajaga asub 2017. aasta MVP läbi aegade kolmandal positsioonil. Temast eespool on vaid Oscar Robertson (181) ja Magic Johnson (138).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles