Jürgen Zopp mängis Kanadas eduseisu maha ja kaotas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: PETER SCHNEIDER / EPA

Eesti meeste tennise esireket Jürgen Zopp (ATP 157.) Kanadas Drummondville’is peetaval turniiril nelja parema hulka ei jõudnud, sest kaotas veerandfinaalis Michael Redlickile (USA, ATP 349.) 6:4, 5:7, 3:6.

Kahe nädala pärast 31. sünnipäeva tähistav Zopp ei loovutanud 25-aastase ameeriklase vastu esimeses setis ühtegi oma servigeimi. Otsustava murde sai eestlane kätte 3:3 viigiseisul. Zopp raiskas 5:4 eduseisul küll kaks geimpalli, ent teenis siiski setivõidu numbritega 6:4.

Teist setti alustas kolmanda asetusega Zopp kohe murdega, kuid Redlicki hoidis järgmist pallingut ja murdis 1:2 kaotusseisus vastu. Kuigi Zopp tõrjus omakorda 5:6 kaotusseisus olles kaks Redlicki settpalli, suutis ameeriklane seti skooriga 7:5 võita.

Kolmandas ehk otsustavas setis murdis Redlicki Zoppi servigeimi 2:1 eduseisul. Rohkem servimurdeid ei sündinud ja mäng kulges ameeriklase võiduka lõpuni. Kolmanda seti lõppnumbrid 6:3 Redlickile.

Poolfinaalis kohtub Redlicki teist asetust omava Saksamaa esindaja Yannick Madeniga (ATP 119.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles