Korvpalli-Tarvale kirjutati esiliigas tabelisse järjekordne võit

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renato Lindmetsa (palliga) pidurdamiseks Kohilas viimati rohtu ei leitud.
Renato Lindmetsa (palliga) pidurdamiseks Kohilas viimati rohtu ei leitud. Foto: Ain Liiva

Tänavusel hooajal Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliigas 20 mängust vaid ühes kaotusekibedust tundnud tabeliliider RSK Tarvas alistas reedel Rapla KK/Kohila 85:64 (49:33).

Rakverlased mängisid võõrsil Raplaga esimese veerandaja viiki 15:15, kuid purjetasid siis eest. Avapoolaja järel juhtis Tarvas 49:33 ning enne otsustavat, neljandat perioodi 70:48.

Külaliste keskmängija, nädal tagasi haiguse tõttu veel rivist väljas olnud Renato Lindmets naasis vägevalt: tema kontosse kanti 21 punkti ja 10 lauapalli. Ta tabas kõik kaheksa väljakult sooritatud viset ning lisaks viis vabaviset kuuest. Illimar Pilk panustas võitu 15 ja Mihkel Kurg 12 punkti.

Skoorimisega oli seekord hädas Rakvere meeskonna tavapärane punktitooja Kristo Saage, kes sopsas tosinast viskest korvi vaid ühe. Samas andis tagamees seitse resultatiivset söötu, hankis viis lauapalli ja ning näppas neljal korral vastastelt palli.

Rapla resultatiivsematena viskasid Marek Ruut 15 ja Joonas Sein 14 punkti.

Põhiturniiri lõpuni jääb veel kaks vooru. Järgmises mängus võõrustab RSK Tarvas 22. märtsil Rakvere spordihallis Paide Viking Window meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles