Ronaldo saab Simeonele suunatud žesti eest karistada

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo väravatähistus, mille eest ootab teda tõenäoliselt ees rahatrahv.
Cristiano Ronaldo väravatähistus, mille eest ootab teda tõenäoliselt ees rahatrahv. Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage/PA Images

Juventuse ründaja Cristiano Ronaldo saab UEFAlt tõenäoliselt karistada, sest tähistas ühte oma kolmest väravast Madridi Atletico vastu ebatsensuurse žestiga.

Ronaldo aitas Juventuse Meistrite liiga veerandfinaali, kui lõi pärast 0:2 kaotusega lõppenud avamängu korduskohtumises kübaratriki ning vedas Juventuse 3:0 võiduni.

Kui avamängu ühte väravat tähistas Madridi Atletico peatreener Diego Simeone «suurte munade žestiga», siis korduskohtumises vastas Ronaldo samaga.

UEFA on võtud Ronaldo intsidendi uurimise alla ning tõenäoliselt ootab teda ees rahatrahv. Näiteks Simeonet karistati sarnase žesti eest 18 000 naela suuruse rahatrahviga.

Juventus kohtub Meistrite liiga veerandfinaalis Amsterdami Ajaxiga. Kuigi võimalus on, et Ronaldole määratakse ka mängukeeld, ei peeta seda karistust kuigi tõenäoliseks. Ronaldo suhtes tehakse otsus 21. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles