Toomas Annuk: usume endasse, peame võidu ära võtma

Ville Arike
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla peatreener Toomas Annuk.
Rapla peatreener Toomas Annuk. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Neljal eelmisel aastal Eesti meistrivõistlustel medali noppinud Rapla Avis Utilitas võitleb Eesti-Läti korvpalliliiga lõpusirgel play-offi pääsemise eest, peatreener Toomas Annuki sõnul tahetakse igal juhul sihile jõuda.

«Oleme tugevate meeskondadega pidanud mitu tasavägist mängu. Eneseusku jagub, tuleb see võit ära võtta,» rääkis Annuk. Jutt pühapäeval võõrsil peetavast kohtumisest Läti Ülikooliga.

Rapla jagab Pärnu Sadamaga 12 võidu ja 15 kaotusega kaheksandat kohta. Samas - kui mõlemad võidavad, jõutakse ilmselt kas Jurmalale või Tartu Ülikoolile järele ja siis selguvad edasipääsejad juba «surnud ringi» arvutustega.

Kuidas hindab detsembris Aivar Kuusmaalt ameti üle võtnud Annuk viimaste kuude arengut? «Olen seda tüüpi inimene, et pole kunagi rahul,» naeris Annuk vastuseks. «Suurt kurta pole, lati alt läbi pole me jooksnud. Mõni mäng jääb kripeldama.

Mängulisi detaile ja asju, millega hooaja lõpusirgel tegelda, jagub. Mehed teevad isuga tööd, tiimivaim on kõva. Üritame uuemate asjade, kiirema mänguga kohaneda. Lihtsalt stabiilsust pole veel.»

Annuk peab juba kolm kuud ajama läbi abitreenerita. Kas see tühjaks ei pigista? «Tühi ma kindlasti pole. Tõsi, tööd on meeletult, teen kõik videod ise, mänguks valmistumisel ma latti alla ei lase. Ja eks teinekord oleks hea, kui kõrvaltvaataja pilk abiks oleks. Aga mis siin ikka, jaksan kindlasti hooaja lõpuni teha!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles