Üllatuslikult Inglismaa koondise juurde kutsutud nooruk: arvasin, et peatreener teeb lihtsalt nalja

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Callum Hudson-Odoi
Callum Hudson-Odoi Foto: David Klein / ZUMAPRESS.com

Vaid 18-aastane Chelsea ründaja Callum Hudson-Odoi jaoks olid viimased päevad elu ühed ootamatumad kui U21 koondise eest debüüdiks valmistudes hoopis A-koondisega liituda tuli. 

Siiani pole Hudso-Odoi Chelsea'is mängides kordagi Inglismaa kõrgliigas põhikoosseisu mahtunud. Möödunud nädalal sai ta aga rõõmusõnumi, kui teda kutsuti esmakordselt esindama U21 vanuseastme Inglismaa koondist. Siiski U21 koondise eest Hudson-Odoi sel korral debüüti kirja ei saa.

Nimelt loobusid A-koondise esindamisest nii Fabian Delph kui ka Ruben Loftus-Cheek. Seetõttu vajas rahvuskoondis veel üht ründajat ning valituks osutus just Hudson-Odoi, kes U21 koondise juurde jõudes pidi asuma uuesti rändama, et ühineda A-koondisega.

«Minu jaoks saab see olema üks tõeliselt hullumeelne kogemus, aga olen selle võimaluse üle väga õnnelik. Alguses, kui mulle seda öeldi, arvasin, et peatreener teeb lihtsalt nalja,» rääkis Hudson-Odoi tõelisest üllatusest BBC-le.

«Siis kui mõistsin, et asi on tõsine, olin tegelikult šokeeritud. Ma ei suutnud uskuda, et pean uuesti asjad pakkima, see on täielik unistuste täitumine. Üritan anda endast koondise eest parima ja nautida seda võimalust. Loodetavasti saan ka väljakule,» rääkis Hudson-Odoi.

Inglismaa koondis kohtub 22. märtsil koduväljakul Tšehhiga ning 25. märtsil võõrsil Montenegroga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles