Galerii: ligi sada punkti visanud Tallinna Kalevi unistus play-off’ist elab

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Kalev/TLÜ sai Eesti-Läti korvpalliliigas olulise võidu, alistades TalTechi spordihoones sealse meeskonna 99:83 ja jätkab võitlust play-off’i koha nimel.

Martin Müürsepa hoolealused panid oma paremuse maksma teisel poolajal, mille külalised võitsid kuraditosina punktiga, 48:35.  Võitjate parim korvikütt oli Damarcus Jamaal Harrison, kelle arvele kogunes 21 punkti. Janar Talts lisas 13 ning Joshua Nofflet ja Leemet Loik 12 silma. TalTechi resultatiivseim oli samuti 21 punkti visanud Toomas Raadik. Jaan Puideti panustas 19 ja Oliver Metsalu 13 silmaga. Tutvu mängu protokolliga siin.

15 kaotuse kõrvale hooaja 12. võidu teeninud Tallinna Kalevi unistus play-off’ist elab, kuid selleks tuleb põhihooaja viimases mängus eeloleval pühapäeval jagu saada Pärnu Sadamast ja loota, et ülejäänud mängude tulemused neid soosivad. Ka Pärnul on kirjas 12 võitu ja 15 kaotust. Kohad viiendast kuni kümnendani on lahtised, play-off’i pääsevad aga kaheksa meeskonda.

Heitlus play-off-kohtade peale: 5. TalTech (15-12), 6. Tartu Ülikool (13-13), 7. Juremala Betsafe (13-14), 8. Rapla Avis Utilitas (12-15), 9. Pärnu Sadam (12-15), 10. Tallinna Kalev/TLÜ (12-15). Vaata Olybet Eesti-Läti korvpalliliiga turniiritabelit siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles