Postimees TV: Tampa Bay jätkab hiilgavat hooaega

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailma parimas hokiliigas NHL jätkab suurepäraselt Tampa Bay Lightning, kes alistas Washingtonis sealse Capitalsi lisaajal 5:4. Hiilgavalt mängis Tampa Bay Tjumenist pärit kollkipper Andrei Vassilevski, kes tegi koguni 54 tõrjet, mis on ühtlasi klubi rekord.

«Praegu on tähtis rõhutada seda, et me mitte ei kaotanud punkte, vaid võitsime ühe. Meil õnnestus mäng viigistada ja sellega punkt teenida,» ütles Capitalsi treener Todd Reirden. 58 pealeviset ühes mängus on Capitalsi parim tulemus käesoleval hooajal.

Võiduvärava viskas rootslasest kaitsja Victor Hedman. Ovechkin kaotas ootamatult mänguvahendi ning Hedman kasutas olukorra ideaalselt ära.

«Sain litri, hindasin olukorda. See ei meeldinud mulle. Siis läks silme eest mustaks, edasist ei mäleta. Tean, et lõin värava,» sõnas 28-aastane rootslane peale mängu.

Tampa Bay Lightning on võitnud 73 matšist 57 ning on Idakonverentsi kindel liider.

Teised tulemused:

Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs 2:4

Anaheim Ducks – Winnipeg Jets

Vancouver Canucks – Ottawa Senators 7:4  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles