Mannetult mänginud Kanepi piirdus Miami Openi põhiturniiril avaringiga (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Aaron Gilbert / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eesti naiste tennise teine number Kaia Kanepi kaotas Miami Openi tenniseturniiri põhiturniiri avaringis 2:6, 2:6 maailma 45. reketeile Alison Riskele.

Riske alustas esimest setti kohe servimurdega ning murdis Kanepi pallingu ka seitsmendas geimis. Kanepil oli avasetis kasutada küll kaks murdepalli, kuid ühtegi neist ta ei realiseerinud.

Ka teise seti esimeses geimis suutis Riske kohe Kanepi pallingu murda. Ta tegi seda ka kolmandas ning viiendas geimis, minnes setti 5:0 juhtima. Kanepi suutis küll järgmises geimis Riske vastu murda ning seejärel oma pallingut hoida, kuid rohkemaks eestlanna võimeline polnud.

Kanepi lõi matši jooksul ühe serviässa ning tegi ühe topeltvea. Vastase samad näitajad olid kolm ja null. Esimest servi lõi Kanepi 59 protsendiga, esimese servi pealt võitis ta punkte 33 protsendil juhtudest. Riske näitajad olid vastavalt 71 ja 46 protsenti. Kanepi seisis silmitsi 11 murdepalliga, millest suutis tõrjuda kuus. Mängitud punktidest võitis Kanepi 51, Riske 67.

Enne mängu:

Kui Miamis vihm ei sega, siis peaks eestlanna mäng maailma 45. reketiga algama täna Eesti aja järgi kl 17.00. Kanepi on varem Riskega kohtunud kahel korral, kuid mitte kunagi kõvakattega väljakul. Omavahelisete matšide seis on 1:1.

Eesti esinumbri Anett Kontaveiti vastane on vene päritolu ameeriklanna Amanda Anisimova. Noor, alles 17-aastane talendikas tennisist alistas avaringis sakslanna Andrea Petkovici 6:4, 6:3.

Kontaveit ja Anisimova pole tenniseväljakul varem kokku läinud. Kohtumine leiab aset tõenäoliselt  reedel, kuid kellaaeg pole veel teada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles