Daisy Kudre tuli suusaorienteerumise MM-il viiendaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daisy Kudre.
Daisy Kudre. Foto: Manuses Greg Walker

Põhja-Rootsis Piteas jätkuvatel suusaorienteerumise MM-l saavutas Daisy Kudre naiste 4,3km 13KPga sprindirajal oma karjääri parima, 5. koha ajaga 15.50.

Oma teise kuldmedali koduselt MM-lt sai Tove Alexandersson (14.28), kes juhtis võistlust esimesest vaheajapunktist lõpuni. Ka hõbemedal kuulus Rootsile, selle sai koondisekaaslasest ligi pool minutit nõrgema ajaga Magdalena Olsson (+0.28). Pronks läks Venemaale, selle võitis Maria Kechkina (+0.30).

Daisy sõnul oli 5. koht talle täna suur üllatus, hoolimata sellest, et just sellised kiiret kaardilugemist ja kiiret tegutsemist nõudvad rajad sobivad talle konkurentidest paremini. «Sõit sujus nii tehnilise kui füüsilise poole pealt kenasti ja suusad olid ka väga head. Kõik klappis, aga ikkagi on 5. koht üllatus,» jagas Daisy finišijärgseid ülevaid emotsioone.

Epp Paalberg sai 22. (+ 03.36) ja Doris Kudre 23. koha (+ 04.09)

Meesteklassis jagati välja kaks kuldmedalit, sest täpselt sama aja (15:35) said 5,1km 15KPga rajal nii Sergei Gorlanov Venemaal kui Erik Rost Rootsist. Kolmandaks tuli vanameister, 46-aastane Eduard Khrennikov Venemaalt (+0.09), kes ühe sekundiga edastas oma 22-aastast võistkonnakaaslast ja värsket universiaadi sprindivõitjat Vladislav Kiselevi.

Mattis Jaama sai 21. (+02.21) ja Kevin Hallop 25. koha (+ 02.57).

Suusaorienteerumise maailmameistrivõistlused jätkuvad laupäeval lühirajaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles