Konarliku alguse teinud Kalev/Cramo viskas teisel poolajal 50 punkti ja sai kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Wroten (esiplaanil) viskas tänases võidumängus 26 punkti.
Tony Wroten (esiplaanil) viskas tänases võidumängus 26 punkti. Foto: Sander Ilvest

Eesti-Läti Korvpalliliigas oli BC Kalev/Cramo võõral väljakul 26 punktiga parem Läti Ülikooli meeskonnast.

Kodumeeskond läks avaveerandi keskpaigaks 13:9 juhtima ning suurendas mõne minutiga selle 18:12 peale. Tony Wroteni ja Reggie Lynchi korvidest vähendas Kalev/Cramo vahe kahele punktile ning Chavaughn Lewise tabavast vabaviskest algas järgmine veerandaeg külaliste minimaalsest eduseisust. Pärast Martin Dorbeku kaugviset pääses Kalev/Cramo 2.11 möödudes seitsme punktiga ette ja Arnett Moultrie korvist oli ligi viis minutit enne poolajapausi seis 39:29. Võõrustajad püsisid aga mängus, kui toodi kiired viis punkti vastu ning Linards Jaunzemsi kolme tabava kaugviske toel vähendas Läti Ülikool kaotusseisu neljale punktile.

Kalev/Cramo ei saanud kuidagi kaitset pidama ning 3.27 enne viimase neljandiku algust oli eduseis 66:60. Seejärel õnnestus aga kahe kaugviske abiga teha 10:2 spurt ja veerandaja lõppedes visati Läti Ülikoolile 31 punkti, mis andis otsustavaks kümneks minutiks 14-punktilise edumaa. Edasi oli Kalev/Cramol hea hoog sees ja viie minutiga paisus vahe 20 punktile. Võõrustajad suutsid mõne korvi veel tuua, kuid kokkuvõttes tuli vaatamata heale algusele leppida 71:97 kaotusega.

Kristjan Kitsing tõi Kalev/Cramo parimana 20 punkti. Reggie Lynch lisas 16 silma ja 6 lauapalli, Maxim Salaš 15 punkti ja samuti 6 lauapalli ning Arnett Moultrie 14 punkti ja 9 lauapalli.

Adrians Snikpe viskas Läti Ülikooli kasuks 18 punkti. Linards Jaunzemsi nimele jäi 12 punkti, 8 lauapalli ja 5 korvisöötu ning Rendijs Feikners ja Alberts Putans lisasid võrdselt 7 silma.

OlyBet Eesti-Läti Korvpalliliigas peetakse järgmine mäng ära reedel, 22. märtsil, kui Riia VEF võõrustab Tartu Ülikooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles