EM-valiksari: Inglismaa ja Prantsusmaa alustasid väravasajuga, Leedu kaotas Luksemburgile

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling (esiplaanil) lõi Inglismaa eest kübaratriki.
Raheem Sterling (esiplaanil) lõi Inglismaa eest kübaratriki. Foto: IAN KINGTON / AFP

Jalgpalli EM-valiksarjas peeti eile teine mängupäev. Valitsev maailmameister Prantsusmaa alistas võõrsil tulemusega 4:1 Moldova, Inglismaa lõi koduväljakul Tšehhi vastu viis vastuseta väravat ning Luksemburg sai kodus skooriga 2:1 jagu Leedust.

Prantsusmaa ridades avas Moldova vastu väravaarve 24. mänguminutil Antoine Griezmann. Kolm minutit hiljem duubeldas seisu Raphael Varane ning 36. minutil lõi avapoolaja viimase tabamuse Olivier Giroud. Jala sai valgeks kolm minutit enne normaalaja lõppu ka Kylian Mbappe ning Moldova auvärava eest hoolitses 89. minutil Vladimir Ambros.

Inglismaa suureskoorilise võidu võib kirjutada eelkõige Manchester City ründaja Raheem Sterlingi nimele, kes lõi 5:0 võidumängus Tšehhi vastu kübaratriki, olles täpne vastavalt 24., 62. ja 68. mänguminutil. Avapoolaja teisel üleminutil skooris penaltipunktilt Tottenham Hotspuri ründaja Harry Hane ning kuus minutit enne normaalaja lõppu sai omavärava kirja Tšehhi kaitsemängija Tomaš Kalas.

Teistes mängudes jäi Leedu võõral väljakul tulemusega 1:2 alla Luksemburgile ning valitsev Euroopa meister Portugal mängis kodus Ukrainaga väravateta viiki.

Kõik eilsed tulemused:

  • Bulgaaria – Montenegro 1:1
  • Inglismaa – Tšehhi 5:0
  • Portugal – Ukraina 0:0
  • Luksemburg – Leedu 2:1
  • Moldova – Prantsusmaa 1:4
  • Andorra – Island 0:2
  • Albaania – Türgi 0:2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles