McGregor: järgmine kord lendab Mayweatheri pea tribüünidele

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor  2017. aastal Las Vegases T-Mobile Arenal.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor 2017. aastal Las Vegases T-Mobile Arenal. Foto: Mark J. Rebilas / USA TODAY Sports/Scanpix

UFC superstaar Conor McGregor pole lootust kaotanud, et tal tekib võimalus Floyd Mayweatheriga võitlusringis taas kohtuda.

Kaks rusikavõitlejat põrkasid kokku 2017. aastal suures poksilahingus Las Vegasis asuvas T-Mobile Arenal. Mayweather pani McGregori tähti nägema kümnendas raundis. Hiljem ütles McGregor, et tema kaotuse peamine põhjus oli väheses ettevalmistuses. Ta väitis, et Mayweather, kes tavaliselt lähtub kaitsest, oli taktikat muutnud ning ründas kogu aeg.  

Mayweather teenis matšiga 100 miljonit ja McGreogor 30 miljonit US dollarit.

Pärast matši teatas Mayweather, et loobub tippspordist: «See oli mu viimane matš. Viimaseks valsiks ringis õnnestus mul valida õige tantsupartner. Conor McGregor, sa oled tõeline meister!»

McGregor aga ootab, et Mayweather naaseks ringi, sest ta usub, et võitmatuks jäänud poksija kulutab liiga palju raha.

«Ta põletab oma raha, ta peab ringi tagasi astuma! Mina olen ootel. Olen valmis ja enesekindel,»märkis McGregor.

«Floyd võitles suurepäraselt. Tavaliselt poksib ta kaitsest lähtuvalt. Minu vastu tegutses ta Mehhiko stiilis, käed üleval kulmude kohal, ja marssis kiirelt minu poole. Sellist Floydi polnud poksimaailm veel näinud.»

«Nüüd olen ma sparrinud paljude sellist stiili viljelevate poksjuatega. Ma tõesti usun, et me matš saab toimuma. Ja seekord lendab Mayweatheri pea tribüünidele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles