Poola võttis Planica lennumäel Saksamaalt revanši

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poola suusahüppaja Dawid Kubacki.
Poola suusahüppaja Dawid Kubacki. Foto: ANTONIO BAT / EPA

Sloveenias Planica lennumäel toimuval suusahüpete hooaja viimasel MK-etapil võitis meeskonnavõistluse Poola nelik koosseisus Jakub Wolny, Kamil Stoch, Dawid Kubacki ja Piotr Zyla.

1627,9 punkti kogunud Poola edestas teise koha pälvinud Saksamaad (Karl Geiger, Constantin Schmid, Richard Freitag, Markus Eisenbichler) 8,1 punktiga. Austrias Seefeldis peetud maailmameistrivõistlustel oli paremusjärjestus teistpidi.

Kolmanda koha sai kodupubliku lemmik Sloveenia (Anze Semenic, Peter Prevc, Domen Prevc, Timi Zajc), kes kaotas Poolale 24,8 punktiga, kuid edestas neljandaks jäänud Jaapanit (Ykuiya Sato, Noriaki Kasai, Junshiro Kobayashi, Ryoyu Kobayashi) 57,7 punktiga.

Esikaheksasse mahtusid veel Austria (1520,8 punkti), Norra (1502,6 p), Šveits (1312,1 p) ja Soome (1177,6 p). Suusahüpete MK-sarja hooaeg lõppeb pühapäeval, kui kavas on individuaalvõistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles