Kangur diskvalifitseeriti tulises heitluses Ventspilsiga, Kalev/Cramo kaotas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo kapten Kristjan Kangur peab oma lemmikmängijaks Michael Jordanit.
Kalev/Cramo kapten Kristjan Kangur peab oma lemmikmängijaks Michael Jordanit. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo sai Eesti-Läti korvpalliliigas hooaja kolmanda kaotuse, jäädes võõrsil 82:91 alla Ventspilsile, kes kindlustas põhihooaja esikoha. Kalev/Cramo lõpetab põhihooaja kolmandal positsioonil.

Kalev/Cramo alustas kohtumist uniselt, jäädes kiiresti 0:11 kaotusseisu, kuid tuli sellest probleemideta välja ja esimene veerandaeg lõppes skooriga 26:24 võõrustajatele. Avapoolaja kaotas Kalev/Cramo kolme punktiga, 42:45.

Kolmanda veerandaja viimasel minutil läks kahe naaberriigi meeskonna mängijate vahel väljakul massirüseluseks, mille tulemusel sai Kristjan Kangur (Kalev/Cramo) diskvalifitseeriva ja Ousmane Drame (Ventspils) ebasportliku vea. Mäng seisis sisuliselt 15 minutit.

Punkt-punkti heitluse kallutas viimastel minutitel enda kasuks valitsev Läti meister Ventspils, kelle edukaim korvikütt oli Rihards Lomazs, kes kogus 23 silma. Kapten Maris Gulbis toetas teda 21 punktiga. Kalev/Cramo resultatiivseimad olid Arnett Moultrie (21 punkti + 10 lauapalli), Branko Mirkovic (14 p), Chavaughn Lewis (12 p) ja Tony Wroten (11 p).

Kui Ventspilsil ja VEFil on kõik mängud põhihooajal peetud, siis Kalev/Cramo kohtub pühapäeval võõrsil Liepajaga, kuid tulemus tabeliseisu enam ei mõjuta. Ventspilsi, VEFi ja Kalev/Cramo järel neljandal positsioonil lõpetab põhihooaja Ogre meeskond.

Teistes mängudes said võidud tabelisse Ogre ja TalTech, kes alistasid kodus vastavalt 92:71 Valmiera ja 78:66 Valga-Valka. Tartu Ülikool sai võõrsil üliolulises mängus 95:89 jagu lähirivaal Jurmalast ja kindlustas koha kaheksa parema hulgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles