Postimees TV: Kontaveit kohtub Miami Openi kaheksandikfinaalis 18-aastase komeediga (1)

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõrgetasemelise Miami WTA-tenniseturniiri kaheksandikfinaalis läheb Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 19.) vastamisi 18-aastase Rumeenia juurtega kanadalanna Bianca Andreescuga (WTA 24.), kes alistas äsja kolmandas ringis taas endise maailma esireketi, sakslanna Angelique Kerberi (WTA 4.) tulemusega 6:4, 4:6, 6:1.

«Ma pole varem Andreescuga mänginud, tal on tõesti praegu hea hoog sees. Kerber on tõesti suurepärane mängija, mida kõik teavad nagunii, mistõttu raske saab igal juhul olema. Nad kohtusid omavahel alles eelmisel nädalal finaalis, nii et mul tuleb praegu mõelda vaid taastumisele ning nautida oma võitu,» rääkis Kontaveit, kes mängis möödunud ööl maratonlahingus skooriga 7:6 (3), 2:6, 7:6 (4) üle Austraalia esindaja Ajla Tomljanovici (WTA 40.).

Eelmisel nädalal võitis Andreescu Indian Wellsi WTA-turniiri, kui alistas finaalis skooriga 6:4, 3:6, 6:4 samuti Kerberi.

Kanada tennisist, kes alustas aastat 152. mängijana, on tänavu jõuliselt kerkinud tennisetaeva kõrgesse mängu. Tänase võiduga Kerberi üle tõusis ta maailma jooksvas edeabelis juba 23. kohale.

Kontaveidi ja Andreescu vahelise kohtumise võitja läheb veerandfinaalis vastamisi kas endise maailma esireketi, taanlanna Caroline Wozniackiga (WTA 13.) või Taiwani esindajaga Su-wei Hsieh (WTA 27.).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles