Lehis päästis jälle epeenaiskonna, aga mitte finaalis

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Särasilmne Eesti epeenaiskond jõudis sel hooajal teist korda poodiumile. 
Särasilmne Eesti epeenaiskond jõudis sel hooajal teist korda poodiumile. Foto: FIE/Augusto Bizzi

Eesti epeenaiskonna käekäik pärast mullust ebaõnnestunud võistkondlikku hooaega liigub tänavu ülesmäge. Hiinas Chengdus saavutasid Eesti neiud hooaja teise pjedestaalikoha ja parandasid maailma edetabelis kohta. Nüüd algab jaht Tokyo olümpiamängude kvalifikatsioonipunktidele.

Novembris hooaja esimesel epeevehklemise MK-etapil, kodusel Tallinna Mõõgal esimest korda koondises ankrunaise rolli täitnud Katrina Lehis viis Eesti taas finaali. Kui jaanuaris tuli Havannas esikoht, siis seekord Chengdus jäädi finaalis kaotajaks.

Pühapäeval naiskonnavõistlust 16 parema hulgas alustanud Eesti nelik vehkles Hiinas oma tavapärases koosseisus ehk Julia Beljajeva, Kristina Kuusk, Irina Embrich ja Lehis. Kui esimesest vastasest Hongkongist saadi suuremate probleemideta jagu, siis järgmine oli valitsev maailmameister ja edetabelijuht USA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles