EM-valikturniir: Saksamaa mängis kaheväravalise edu maha, aga surus Hollandi ikkagi põlvili

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa koondis alistas EM-valikturniiri avamängus Hollandi.
Saksamaa koondis alistas EM-valikturniiri avamängus Hollandi. Foto: Marc Schueler / imago images / Schüler

Jalgpalli Euroopa meistrivõistluste valikturniiril alistas Eesti alagrupis Saksamaa võõrsil 90. minuti väravast 3:2 Hollandi.

Saksamaa asus kohtumist Leroy Sane 15. minuti ja Serge Gnabry 34. minuti väravatest 2:0 juhtima, kuid Matthijs de Ligt 48. ja Memphis Depay 63. minuti väravad tõid tabloole 2:2 viigi. Sakslaste võiduvärav sündis mängu 90. minutil, kui täpne oli Nico Schulz.

Teises C-grupi mängus teenis Põhja-Iirimaa 2:1 võidu Valgevene üle. Põhjaiirlaste väravad lõid 30. minutil Jonny Evans ning 87. minutil Josh Magennis, Valgevene tabamuse eest hoolitses 33. minutil Igor Stasevitš.

Alagrupiseis: 1. Põhja-Iirimaa 6, 2. Saksamaa 3, 3. Holland 3, 4.  Eesti 0, 5. Valgevene 0.

E-alagrupis alistas Wales 1:0 Slovakia ning Ungari oli 2:1 parem Horvaatiast.

G-grupis alistas Iisrael koduväljakul 4:2 Austria. Poola oli kodus 2:0 parem Lätist ning Sloveenia tegi 1:1 viigi Makedooniaga.

I-grupis teenis Venemaa võõrsil 4:0 võidu Kasashtani üle. Šotimaa oli võõrsil 2:0 parem San Marinost ning Belgia võõrsil samuti 2:0 parem Küprosest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles