Tipphetked: Cagliari lõi hooaja väravarekordi ja lõpetas pooleaastase seeria

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Calcio sai reedel Serie A raames peetud kohtumises võõrsil skooriga 3:0 jagu Chievo Verona meeskonnast.

13. minutil viis Fabio Pisacane Cagliari 1:0 juhtima. Teise ja kolmanda värava lõid Joao Pedro ja Artur Ionita vastavalt 33. ja 43. mänguminutil. Ühtlasi tähistab kolm väravat Cagliari jaoks hooaja resultatiivseimat mängu. Samuti oli tegu esimese võõrsil saadud võiduga pärast 2. septembrit, mil alistati tulemusega 1:0 Atalanta.

Teise poolaja alguses otsustati mängu saatus lõplikult. Matši 52. minutil teenis teise kollase kaardi ja koos sellega punase Chievo poolkaitsja Fabio Depaoli. Kümnekesi jäänud võõrustajad külalistele erilist vastupanu ei osutanud. Mänguseis enam ei muutunud.

Cagliari tõusis ajutiselt Itaalia kõrgliigas 33 punktiga 13. kohale, Chievo jätkab 11 punktiga kindlalt tabeli punase laterna rollis.

Enne mängu:

Cagliari peatreener Rolando Maran lausus mängueelsel pressikonverentsil, et mõne päeva eest meeskonnatreeningutega taasliitunud Klavan ravib jätkuvalt vigastust ja Chievo vastu teda väljakul ei näe. Eestlane ei mahu suure tõenäosusega ka Cagliari koosseisu. Kaartide tõttu ei saa Cagliari eest väljakule joosta väravakütt Leonardo Pavoletti.

Tegu on aga peatreener Marani jaoks erilise kohtumisega, sest ta naaseb oma eelmise koduklubi staadionile. Nimelt juhendas ta aastatel 2014-2018 just Chievo meeskonda. Aastatel 1986-1995 kandis Maran ka selle klubi särki mängijana. 280 liigamängus sai ta kirja 11 väravat. 

Cagliari asub Serie A tabelis 30 punktiga 14. kohal, edestades väljalangemistsooni kuue silmaga. Chievo on 11 punktiga selge punane latern – nad on tänavusel liigahooajal võitnud vaid ühe mängu.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles