Tipphetked: Doncicita Dallas üllatas põhimeestega mänginud Oklahomat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA sai magusa võidu vigastatud sloveenlase Luka Doncicta mänginud Dallas Mavericksi meeskond, kui alistas võõral väljakul tulemusega 106:103 juba endale play-off'i koha taganud Oklahoma City Thunderi.

Dallas võitis avaveerandi 31:24, kuid läks poolajapausile napis kahepunktilises eduseisus. Kohtumise teise poole avaneljandik võideti 22:19 ning ehkki viimane veerandaeg kuulus numbritega 28:26 kodumeeskonnale, siis Dallas suutis väikest edu lõpuni hoida.

Võitjate parimana tõi pingilt sekkunud Trey Burke 25 punkti, algviisikus alustanud Jalen Bunson lisas 18 silma. Thunderi eest kogus Paul George üleplatsimehena kaksikduubli, kui viskas 27 punkti ja võttis maha 11 lauapalli. Russell Westbrook toetas teda 25 punkti ja 11 lauapalliga.

Hooaja 30. võidu teeninud Dallas jätkab läänekonverentsis eelviimasel kohal, endale play-off'i koha taganud Oklahoma on 44 võidu ja 33 kaotusega kaheksandal positsioonil.

Enne mängu: 

Oklahoma ja Dallas kuuluvad unelmate korvpalliliigas läänekonverentsi, kus mõned mängud enne põhiturniiri lõppu on kõik play-off’i pääsejad selgunud, sealhulgas Oklahoma, kes asub praegu 44 võidu ja 32 kaotusega seitsmendal kohal. Dallase hooaeg on kulgenud üle kivide ja kändude, 29 võit ja 46 kaotust annab neile eelviimase koha.

Luka Doncic kuulub küll Dallas Mavericksi koosseisu, kuid ei saa sajaprotsendiliselt öelda, et ta ka väljakule tuleb, sest väidetavalt segab sloveeni mingisugune pisivigastus. Lisaks ei esinda sel aastal Dallast suure tõenäosusega ka lätlane Kristaps Porzingis. Oklahomal on sisuliselt kõik mehed eesotsas Russell Westbrooki ja Paul George’iga rivis. 

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles