Video: väike poisike piinas Bottast küsimustega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vatteri Bottas
Vatteri Bottas Foto: HOCH ZWEI / imago images / HochZwei

Telekanal Sky Sports pani soomlasest F1 piloodi Valtteri Bottase Small Talk-nimelisse piinapinki - teleusutlusse, milles noor poisike esitas talle hulga ebamugavaid küsimusi.

Ehkki koomilist vastasseisu näidatakse alles nädalavahetusel toimuva Bahraini GP raames, avaldas SkySports sellest juba lühikese videoklipi (vaata siit!).

«Miks sa lasid Lewis Hamiltonil endast mööduda Venemaal? Arvasin, et te sõidate ikka võidupeale,» küsis poiss Bottaselt, viidates sellega mullusele Venemaa GP-le, kus soomlane oli juba teel kindlale võidule, kuid loovutas siis esikoha meeskonnakaaslasele.

«Lasin ta mööda, kuna ta võistles maailmameistritiitli eest. Mina polnud selleks hetkeks enam konkurentsis ning osalesin meeskonnamängijana,» tunnistas tänavuse hooaja edetabelijuht.

Poissi aga Bottase seisukoht ei rahuldanud ning ta jätkas: «Luba, et ütlen sulle midagi. Ära kunagi loobu enda unistustest. Alati tuleb võidelda!»

Vastus pani soomlase naeratama ning ta ütles poisile: «Mulle meeldib sinu stiil.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles