Korsikat tabas torm, olud nagu Monte Carlos

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niisugune nägi eile välja Korsika ralli teenindusala FOTO: Twitter/Colin Clark/Paul Fraikin
Niisugune nägi eile välja Korsika ralli teenindusala FOTO: Twitter/Colin Clark/Paul Fraikin Foto: Twitter/Colin Clark/Paul Fraikin

Mullu Korsika ralli taaga murdnud Ott Tänak läheb sel nädalal sõidetavale 10 000 kurvi MM-kihutamisele vastu juba hoopis teistsuguses olukorras.

Jutt, et Tänak ja Korsika ralli ei sobi omavahel kokku, pidas paika eelmise aastani, mil saarlasest piloot Prantsusmaale kuuluval saarel esimest korda Toyotaga võistles. Seni oli ta sel rallil jäänud parimal juhul esikümne lõppu, ent mullu lõpetas Sébastien Ogier’ järel teisena. Ühtlasi andis mullune Korsika ralli lõpliku vastuse küsimusele, kes on Toyota meeskonna esisõitja.

«Varem oli Korsika ilmselt ralli, millega olin kõige rohkem hädas, kuid eelmisel aastal näitasime head tempot,» sõnas Tänak, andes mõista, et läheb tänavu võistlusele vastu varasemast enesekindlamalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles