Postimees TV: Aleksandr Ovetškin lõi oma 49. värava ja viis Capitalsi järjekordsele võidule

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käesoleval hooajal pole keegi maailma parimas hokiliigas NHL Aleksandr Ovetškinist rohkem väravaid löönud. Läinud ööl põrutas ta Carolina Hurricanesi vastu oma 49. kolli.  

Capital One arenale kogunenud publik nõudis küll ka 50. väravat, kuid selle lubas Venemaa supertäht kinkida järgmises mängus.

Capiltals võitis mängu 4:1, kuid kohtuvad Carolinaga kohe uuesti, juba neljapäeval ristatakse hokikepid Raleghis, Hurricanesi koduareenil.

Capitals asub NHLi Idakonverentsis 98 punktiga 3. kohal. Eespool on vaid hirmsas hoos olev Tampa Bay Lightning 122 punktiga ning Boston Bruins 101 punktiga.

 «Me ei hooli tabeliseisust,» ütles Washingtoni kollkipper Braden Holtby. «Keskendume sellele, et võita. Me ei lase end muust häirida. Fookus on ainult võidule, see on ka meile viimastel aastatel edu toonud,» ütles eelmisel aastal klubiga Stanley karika pea kohale tõstnud meeskonna väravavaht.

Ovetškin oli oma väravaga rahul, sest eelmses neljas mängus oli ta kuivale jäänud. «Mul oli täna palju võimalusi. See oli minu jaoks tähtis värav ning ma olen õnnelik, et võitsime,» ütles venelane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles