Postimees TV: Djokovic sai Miamis šokk-kaotuse

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Miami Openi tenniseturniiril lõppes maailma esinumbri Novak Djokovici teekond kaheksandikfinaalis. Kuuekordne Miami Openi tšempion pidi dramaatilses heitluses alla vanduma hispaanlasele Roberto Bautista Agutile (ATP 25.)

vanduma hispaanlasele Roberto Bautista Agutile (ATP 25.)

Bautista Agut võttis end kokku pärast ilmset 1: 6 allajäämist avasetis. Järgmises kahes setis oli 30-aastane hispaanlane parem 7:5 ja 6:3 ning kindlustas endale koha veerandfinaalis.

Djokovic alustas mängu ootuspäraselt ning vaid 25 esimese minutiga kruiisis ta 5:0 juhtima. Kuid siis juhtus midagi täiesti ootamatut ning Bautista Agut sai mängu tagasi. Võib ka olla, et väike vihmapaus teises setis andis Bautista Agutile võimaluse ennast koguda.

Vihmapausilt tagasi tulles oli Bautista Agut nagu ümber sündinud ning viis matši kahe ja poole tunniga võidusadamasse.

Bautista Agut kohtub veerandfinaalis tiitlikaitsja, ameeriklase John Isneriga.

«Ma üritasin olla agressiivsem,» ütles Bautista Agut, kes trügis märgatavalt rohkem väljaku sisse ning sundis Djokovici mängima väljakust väljas. «Üritasin vähem eksida, keskendusin enam oma servile ning tõrjetele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles