Postimees TV: Kontaveiti poolfinaalvastane on Ashleigh Barty

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Miami Openi tennisturniiril poolfinaali jõudnud Eesti esireketi poolfinaalvastane on austraallanna Ashleigh Barty. Maailma naiste tennise edetabeli 11. reket alistas veerandfinaalis tšehhitar Petra Kvitova kolmes setis 7:6, 3:6, 6:2.

Anett Kontaveit võitis eile üle kivide ja kändude kulgenud mängus Su-Wei Hsiehi samuti kolmes setis 3:6, 6:2, 7:5.

Juba ainuüksi esimeses setis tegi Kontaveit 18 lihtviga. Sundimata vigade suur arv oli ka peamiseks põhjuseks, miks mäng nii tasavägiseks läks. Kokku kogunes neid 50, õnneks tasakaalustas mängu eestlanna äralöökide korralik number, mis oli  mängu lõpuks 44. Otsustavas setis jäi Kontaveit 0:4 taha, kuid suutis lootusetuna näivast olukorrast välja tulla ning jõudis nii oma elu suurima poolfinaalini.

Kontaveit on seni Bartyga kohtunud ühe korra ning viis aastat tagasi Wimbledonis 22-aastast austraallannat võitnud. Kõvakattega väljakutel pole tenniseneiud omavahel kohtunud. Poolfinaal mängitakse neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles