Ka Barrichello hoiatas Räikköneni, et kohanemine ei pruugi kergelt minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello Foto: SCANPIX

Kahekordne vormel-1 maailmameister Sebastian Vettel hoiatas MM-sarja naasvat Kimi Räikköneni, et tagasitulek ei pruugi sugugi kergelt minna. Vetteliga on ühel meelel ka brasiillane Rubens Barrichello.

Vettel sõnas paar päeva tagasi, et usub, et kaks aastat MM-sarjast eemal olnud Räikkönenil on alguses üsna raske ning tõenäoliselt lähe aega, enne kui ta kunagisele tasemele jõuab, vahendab F1 Zone.

Lõppenud hooajal Williamsi meeskonda kuulunud, kuid hetkel lepinguta olev Barrichello nõustus Vetteliga. «Meil on Schumacheri näol hea näide olemas,» sõnas 39-aastane Barrichello, pidades silmas seitsmekordset maailmameistrit Michael Schumacherit, kes kolmeaastase pausi järel mullu comeback’i tegi, aga endisele tasemele tõusta pole suutnud. «Kui oleks keegi, kellelt ootaksime, et ta tuleb ja jätkab sealt, kus tal pooleli jäi, on see Schumacher.»

«Räikkönen ja Schumacher on erinevad inimesed, seetõttu on raske öelda, kas Räikkönenil läheb naasmine kergemalt või raskemalt,» jätkas ta. «Aga ma julgen arvata, et tema kaheaastase eemaloleku jooksul on nii mõndagi muutunud ja tal tuleb kõigega harjuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles