PM Korsikal. Ogier heitlusest Tänaku ja Neuville'iga: loodetavasti see jätkub

Siim Kaasik, Bastia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Kuuekordne maailmameister, mullune Korsika ralli võitja Sebastien Ogier (Citroën) tundis end päev enne tänavust hooaja esimest asfaldirallit enesekindlalt ning avaldas lootust, et kolme sõitja heitlus jätkub sarnaselt senisele aastale.

«Peaaegu täiesti uus ralli esitab kõigi jaoks väljakutse. Viimased päevad on olnud väga intensiivsed, et teha legendi õigeid märkmeid. Mõned teed on väga ilusad ja laiad, kuid alati on keeruline täiuslikke märkmeid nendel teedel teha, kuna sa ei saa kasutada täies ulatuses selle laia tee sõidujoont. Aga ootan juba sõitmist, sest tunnen ennast autoga asfaldil hästi,» rääkis Ogier.

Senisest hooajast rääkides tunnistas Ogier, et on olnud väga tasavägine võitlus, sest olenemata kahest rallivõidust (Monte Carlos ja Mehhikos) pole ta liidrikohal. «Kolm sõitjat (Ott Tänak, Ogier ise ja Neuville – toim) on üksteisele väga lähedal, mistõttu annab see lootust, et ka ülejäänud hooajal jätkub tugev heitlus,» tõdes Ogier, kes jääb liidrikohal paiknevast Tänakust maha nelja punktiga ning edestab omakorda Neuville’i kuue silmaga.

MM-sarja üldseis sõitjate arvestuses:

  1. Ott Tänak (Toyota Gazoo Racing WRT) 65 punkti
  2. Sebastien Ogier (Citroën Total WRT) 61
  3. Thierry Neuville (Hyundai Shell Mobis WRT) 55
  4. Kris Meeke (Toyota Gazoo Racing WRT) 35
  5. Elfyn Evans (M-Sport Ford WRT) 28
  6. Esapekka Lappi (Citroën Total WRT) 20

MM-sarja üldseis tiimide arvestuses:

  1. Toyota 86 punkti
  2. Citroën 78
  3. Hyundai 77
  4. M-Sport 45
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles