PM Korsikal. Tänak: sõidame algusest peale maksimumiga

Siim Kaasik, Bastia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata sellest, et Ott Tänak on MM-sarja üldliider, ei tunne ta Korsika ralli eel erilist pinget. Olukord võiks tema sõnul olla teistsugune, kui hooaeg oleks lõppfaasis. 
Hoolimata sellest, et Ott Tänak on MM-sarja üldliider, ei tunne ta Korsika ralli eel erilist pinget. Olukord võiks tema sõnul olla teistsugune, kui hooaeg oleks lõppfaasis. Foto: Karli Saul

Korsika rallil sõidetakse täna vaid testikatse, mis peaks andma sõitjatele ülevaate, kas rallieelsed testid olid edukad või mitte.

Kuna Korsika ralli esimesel ehk reedesel võistluspäeval pääsevad autod hooldusalasse alles päeva lõpus, tuleb seadistusega kohe ralli alguses täppi panna. Kui võiks eeldada, et see tõsiasi suurendab oluliselt ka Korsika ralli testikatse rolli, siis tegelikult 5,39 kilomeetri pikkuse katse põhjal seadistuses enam suuri muudatusi teha ei saagi.

«Testikatsel üldiselt seadistust enam teha ei õnnestu. Testikatse on kinnitamiseks, et kõik asjad töötaksid ja on nii, nagu olema peavad,» sõnas Toyota meeskonna esinumber Ott Tänak Korsika ralli pressibriifingul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles