Postimees TV: Warriors pani Nuggetsile taas pinged peale

Kris Ilves
, reporter
Copy

Korvpalliliiga NBA valitsev meisterklubi Golden State Warriors peab Denver Nuggetsiga põhiturniiril haaravat heitlust läänekonverentsi esikohale. Möödunud ööl asus taas võiduga juhtima Warriors.

Staaridest kubisev Warriors sai võõrsil tulemusega 118:103 jagu Memphis Grizzliesi meeskonnast. Võõrustajad pidasid suursoosikuga sammu neljanda veerandaja keskpaigani, mil Warriors aga oma teed läks ning veenva 15-punktilise võidu noppis.

Warriors on kogunud 51 võitu ja 23 kaotust ning edestab lähimat jälitajat Nuggetsit ühe võiduga, selline on kahe meeskonna vahe põhiturniiri teisel poolel sisuliselt kogu aeg ka olnud. Nuggets kohtub eeloleval ööl võõrsil James Hardeni ja Houston Rocketsiga.

Mängus Grizzliesiga kerkis Warriorsi üheks resultatiivseimaks Kevin Durant, tabades viskeid pea eksimatult (kolmesed 1/1, kahesed 11/12, vabavisked 3/3) ja kogudes 28 punkti. Ta jagas üleplatsimehe staatust meeskonnakaaslase Stephen Curryga, kelle arvele jäi samuti 28 silma, kümme lauapalli ja seitse resultatiivset söötu. Durant ise panustas üheksa lauapalli ja viie korvisööduga. Kui Warriorsi eest särasid ameeriklased, siis Grizzliesi parim korvikütt oli leedulane Jonas Valanciunas 27 punktiga.

Pöörase viskekontserdi pani möödunud ööl püsti Devin Brooker, kes hiilgas Phoenix Sunsi 121:124 kaotusmängus võõrsil Washington Wizardsi vastu koguni 50 punktiga. LeBron Jamesita mänginud Los Angeles Lakers viskas võõrsil Utah Jazzi vastu ümmargused 100 punkti, kuid kaotas 100:115. 

Tulemused:

  • Chicago Bulls – Portland Trail Blazers 98:118
  • Memphis Grizzlies – Golden State Warriors 103:118
  • Oklahoma City Thunder – Indiana Pacers 107:99
  • Phoenix Suns – Washington Wizards 121:124
  • Utah Jazz – Los Angeles Lakers 115:100
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles