Kindel: Ronaldo ja Klavani duell jääb ära

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Cristiano Ronaldo.
Ragnar Klavan ja Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters/AFP/Scanpix

Aprilli teisel päeval ehk eeloleval teisipäeval kohtuvad Itaalia jalgpalli kõrgliiga Serie A lahingus Cagliari Calcio ja Torino Juventus, kuid Eesti spordisõbrad peavad pettuma, sest Ragnar Klavani ja Cristiano Ronaldo oodatud duell jääb ära.

Kui Eesti koondise kapten Klavan on juba pikalt vigastatud olnud, kuid treenib nüüd meeskonnaga ja võib Juventuse vastu väljakule sammuda, siis Ronaldo mängimine on välistatud. EM-valikmängus Serbiaga vigastada saanud portugallane jätab kindlasti järgmised kolm Serie A kohtumist (Empoli, Cagliari, AC Milan) vahele.

«Ma ei muretse, sest ma tunnen oma keha. Jalgpallis juhtub selliseid asju. Minuga on kõik korras, sest tean, et tulen nädala või kahe pärast tagasi,» rääkis Juventuse superstaar pärast õnnetut EM-valikmängu Serbiaga.

Viiekordse maailma parima jalgpalluri eesmärk number üks on olla terve ja mänguvalmis 10. aprillil, kui Juventus kohtub Meistrite liiga veerandfinaali avamängus võõrsil Amsterdami Ajaxiga. Kordusmäng peetakse 16. aprillil Torinos.

Serie A tabel on Juventusele aga äärmiselt roosiline, sest kaheksas järjestikune meistritiitel on sisuliselt kindlustatud. Juventuse edu teisel kohal oleva Napoli ees on kümme vooru enne hooaja lõppu 15 punkti. Cagliari asub 14. kohal, edestades väljalangemistsooni kuue punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles