Markkaneni hooaeg on ilmselt lõppenud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkanen (palliga).
Lauri Markkanen (palliga). Foto: Frank Gunn / AP

Soome korvpallitäht Lauri Markkanen jälgis möödunud ööl Chicago Bullsi 98:118 kaotusmängu Portland Trail Blazersi vastu pingilt. Miks? Sest 21-aastase mängumehe hooaeg on ilmselt lõppenud.

Chicago NBA-klubi andis pärast kaotusmängu teada, et Markkanenil on südameprobleemid, mis on põhjustanud ka üleväsimuse.

Uuringute tulemused on olnud normaalsed, kuid ettevaatusabinõuna ei anta soomlasele mänguaega. Järgmised testid toimuvad 10-14 päeva jooksul ja Markkanenil pole sel ajal väljakule asja.

«Meie mängijate tervis on klubile esmatähtis,» lausus Chicago Bullsi asepresident John Paxson. «Jälgime Lauri seisundit ja näeme oma meditsiinitöötajate ja arstidega selle nimel vaeva, et pakkuda talle kõike, mida ta vajab,» lisas Paxson.

Klubi peatreeneri Jim Boyleni sõnul mullu palju probleeme valmistanud küünarnukivigastus tänavu Markkaneni ei sega.

Bulls asub 21 võidu ja 55 kaotusega idakonverentsis 15 klubi konkurentsis 13. kohal ja minetanud võimalused jõuda play-off-mängudele. Põhiturniiri lõpuni jääb Bullsil pidada kuus kohtumist, neist järgmine leiab aset eeloleval pühapäeval koduväljakul Toronto Raptorsi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles