Eesti ringrajasportlane jätkab Audi tehasesõitjana

Toimetas Kris Ilves
Copy
Martin Rump.
Martin Rump. Foto: Sutton Images

Audi Sport Customer Racing Asia avaldas selle hooaja tehasesõitjad, kelle hulgas on ka eestlasest ringrajasportlane Martin Rump.

Sarnaselt eelmisele hooajale panustatakse Blancpain GT World Challenge Asia võistlussarjale. Audi Sport Asia paneb välja kaks R8 LMS GT3 2019 võidusõiduautot. Kui klassis Pro/Am keeravad rooli hiinlased Franky Cheng ja Sun Jingzu, siis Silver Cup kategoorias jätkab Martin Rump koos 24-aastase FIA WEC staari Malaisialase Weiron Taniga.

Audi ametlikuks partneriks on sarnaselt eelmisele hooajale Absolute Racing võistkond. «Meil on hea meel teha koostööd Aasia ühe juhtiva meeskonnaga, kes on end tõestanud meistrisarja võitjatena,» ütles Martin Khuel, Audi Sport Customer Racing Asia direktor.

«Konkurents on sellel hooajal Blancpain GT World Challenge Asia ringrajasarjas eriti tihe aga me oleme kindlad, et meie tehasesõitjad koos meie klientidega ja meie 2019 Audi R8 LMS GT3 moodustavad tugeva koosseisu.»

«Blancpain GT World  Challenge Asia on see hooaeg väga tihe ja ma olen tõeliselt rahul, et meil on Martin ja Weiron. Me saime selle, mida pidasime tugevaks Silver Cup ja Pro/Am koosseisuks ja me lähme püüdma üld- ning klassivõitu,» ütles Absolute Racing direktor Ingo Matter.

Martin Rump: «Mul on suur au ja heameel, et mind on usaldatud ja valitud taas Audi tehasesõitjaks. Ootan põnevusega esimest võidusõitu, mis toimub juba 6-7. aprillil Sepangi F1 ringrajal Malaisias, kus anname koos Weironiga kindlasti kõva lahingu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles